Servicii


Transport

Descriere scurta.

Intermedieri

Descriere scurta.

Depozitare si Logistica

Descriere scurta.

Parcare

Descriere scurta

Statie Alimentare

Descriere scurta

servicii
     ANABUS TRANS este o firma de transport rutier de marfa cu capital integral romanesc ,infiintata in anul 2009. Firma noastra va ofera servicii de transport de marfuri generale ,agabaritice si ADR atat intern cat si international ,servicii de depozitare marfa,servicii de intermedieri prin casa de expeditii ,service camioane.
Pentru a veni in intampinarea necesitatilor si dorintelor clientilor nostri, societatea si-a format o echipa tanara si dinamica, cu un nivel de pregatire profesionala ridicat si cu o bogata experienta în coordonarea ofertelor de transport, care stie si poate sa ridice stacheta calitatii serviciului de transport prestat la un nivel la care clientul va fi pe deplin multumit.
     Ne axam foarte mult pe dezvoltarea relatiilor cu partenerii nostri, fiind convinsi ca relatiile de lunga durata pot duce la rezultate exceptionale pentru clientii nostri si pentru noi.
Calitatea de transportator ne obliga in raportul cu partenerii nostri de afaceri la seriozitate, corectitudine, punctualitate si flexibilitate, asa in cat acestia sa fie multumiti de serviciile noastre si sa-si doreasca sa colaboreze in continuare cu firma noastra.
     Parcul auto este compus din 35 camioane mega ,prelata si este in continua crestere pentru a face fata cererii diversificate, bazandu-ne atat pe capacitatea proprie, cat si pe cea a unor colaboratori atent selectati. Intreaga flota este dotata cu sisteme gps Webeye,ceea ce asigura supravegherea in permanenta a marfurilor transportate.
     Cautam noi oportunitati pentru a extinde serviciile noastre de transport rutier de marfa si suntem incantati sa discutam orice potentiala cooperare, promovand etica in afaceri.


Pentru a incepe o colaborare cat mai curand…